Messy day

Hej! Igår hade jag en rörig dag. Bortsett från all röra så fick jag till ett riktigt bra friåkningspass
. Testar fortfarande lite nya pjäxor inför säsongen och igår hittade jag ett par som funkade jättebra, i varje fall på dagens underlag. Ska bli intressant och se hur de fungerar på andra underlag. För er som inte är så insatta i skidåkning kan jag såhär kort förklara vad jag menar: all utrustning fungerar olika beroende på hur hårt eller mjukt det är i backen, t.ex. krävs det mycket vassare kanter på ett hårt, nästan isigt underlag än vad det krävs på ett mjukt. Samma gäller pjäxor. Så det är bara att prova och testa o fixa tills man hittat rätt! Idag har jag haft skola på morgonen. Nu är det dags för innebandy!
Hei,
Eilen minulla oli aika sekaava päivä. Silti laskin hyvän vapaalaskutreenin mäessä. Eilen kokeilin uusia monoja, jotka toimivat todella hyvin! Eilen rinteessä oli aika pehmeetä mutta nyt mäki pitäisi olla kovemassa kunnossa kuin edellisinä päivillä. Aijon kokeilla monoja eri olosuhteissa, joten tiedä jos ne toimivat monissa olosuhteissa.
Tänään minulla on ollut koulua aamulla ja nyt menemme lukion kanssa pelaamaan sählyä!


image