Today

image

Idag blev det ett slalompass i backen och en lugn A1 cykel och lite mage och rygg för mig. Pga mina skadeår med bla. Överträning, kan jag inte träna så som jag skulle vilja. Det är väldigt svårt för mig att ta det lugnt när jag egentligen skulle vilja träna fullt ut. Men, jag vet att om jag tränar rätt och lagom så blir det bäst.
Nu är det dags att börja laga middag, köttfärspaj blir det, gottgott.
Tänään olin rinteessä aamupäivällä, laskettiin pujottelua. Iltapäivällä pyöräilin A1 ja tein lyhyen lihaskuntopiirin. Sillä olen juuri tervehtynyt ylikunnosta en saa harjoitella yhtä paljon kun haluaisin, mikä on todella rankkaa sillä haluan enemmän kun mitä kehoni jaksaa tällä hetkellä.  Mutta tiedän että jos minulla on nyt malttia ja harjoittelen oikein niin lopputulos on paras mahdollinen.
Nyt minun on aika laittaa päivällistä :)
image