Tuesday

image

Hej! Igår gjorde jag en massa skoj. Bland annat träffade jag kompisar och åt middag med min bror och min farmor. Jag var också på massage hos Jari på EUHK . Efter den intensiva perioden med Österrike lägren är jag tvungen att ta en liten paus från tunga träningar och istället promenera och ta det lugnt. För min kropp är det perfekt att gå på idrottsmassage för att det hjälper kroppen att slappna av och att få bort alla muskelknutar. Jag har gått hos Jari i flera år och jag försöker gå dit varje gång jag är hemma i Finland eftersom jag vet att jag gör en stor tjänst åt min kropp. Nu ska jag ut på en lugn promenad/ löpning i skogen med Linus. På bilden ovan ser ni en "käpp" som han ville leka med häromdagen, det var inte riktigt någon lätt leksak. Vi hörs! Hei! Eilen tein paljon hauskoja juttuja muun muassa näin kavereita ja söin päivällistä veljeni ja isoäitini kanssa. Kävin myös hieronnassa Jarilla EUHK:ssa. Pitkien ja intensiivien Itävalta leirien jälkein minun on pakko pitää vähän lepoa rankoista harjoitteluista . Sen sijaan minun pitää nyt mennä kävelyille ja levätä kunnes kehoni on ehtinyt palautua. Olen käynyt Jarin luona urheiluhieronnassa jo monta vuotta ja yritän käydä siellä joka kerta kun olen kotona Suomessa, sillä hieronta auttaa minun kehoa palautumaan ja auttaa jumissa oleviin lihaksiin. Teen siis keholleni ison palveluksen. Nyt menen ulos rauhalliselle juoksu/kävely lenkille Linuksen kanssa metsään. Kuvassa näette eilistä "leikkikalua" mitä hän halusi ottaa mukaan, ei oikein onnistunut.. :) Kuulemisiin!