Worldcup Sölden

imageimageimageimageimageIgår när jag kom hem till Grankulla satt jag mig genast i soffan och kollade på årets första världscup för damerna. Efter det åt jag med mamma och pappa. Mamma hade lagat en massa god mat och jag var mer än belåten efteråt, min mamma är så duktig! Det var jätteroligt att träffa mina föräldrar igen och jag spenderade hela dagen med dem tills jag skjutsade dem till flygplatsen eftersom de skulle på resa. Resten av kvällen spenderades hemma hos en god vän.
Eilen kun tulin kotiin Kauniaisiin istahdin heti sohvalle sillä eilen oli tämän vuoden ensimmäinen maailmancuppi naisille. Kisan jälkein söin äidin ja isän kanssa. Äiti oli laittanut todella hyvää ruokaa. Hän on niin taitava äitini ! Oli todella kivaa nähdä vanhempani taas, ja olin koko päivän heidän kanssa. Illalla vein heidät lentokentälle sillä he menivät lomamatkalle. Loppuillan vietin hyvän kaverin luona.


imageFör tillfället kollar jag på Världscupen i Sölden för män. Nog hejjar ni väl på Marcus Sandell som ligger fyra efter första åket?! :)
Tällä hetkellä katson miesten maailmancuppia Söldenistä. Kyllähän pidätte peukkuja Marcus Sandellille joka on ensimmäisen laskun jälkein neljäntenä?!:)