School and work

Hei ! Hojjj, brådskande dagar bakom mig. Har för det mesta jobbat och gått i skolan och försökt ta igen allt jag missat när vi varit på läger. För er som inte vet så extrajobbar jag på Intersport i Gällivare. Jag tycker om mitt jobb jättemycket och gör det mesta dels för att de är så roligt ! Just nu sitter jag på Gällivare flygplats och väntar på flyget som ska ta mig till Stockholm och sedan hem till mamma o pappa. Vi hörs! Hei! Kiireisiä päiviä takana. Olen käynyt töissä ja koulussa ja yrittänyt tehdä kaikki koulujutut mistä olen jäänyt jäljellä muita luokkalaisia kun olin leirillä. Teille joka ette tiedä, olen extratöissä Gällivaren Intersportissa. Pidän työstäni todella paljon ja olen siellä töissä vain siksi että se on niin hauskaa! Tällä hetkellä istun Gällivaren lentokentällä. Monen tunnin päästä olen kotona äidin ja isän luona. Kuulemisiin!

imageimageimage

Here in Gällivare it's already winter!