@Sweden

Hej!
Sista dagarna på lägret gick internet på hotellet sönder (igen!) Igår fick vi till ett grymt storslalompass. Jag åkte ett riktigt bra första åk och de andra åken var också helt okej, bra avslut på lägret!
Idag har jag rest hela dagen. 7.30 åkte vi från hotellet, och sedan har det varit full rulle tills nu. Har hunnit vara på Alpingaraget mellan mina två flyg ( München- Stockholm, Stockholm-Luleå). Så nu är mina pjäxor ännu bättre än förut!
Just nu sitter vi ett litet gäng på Olearys i Terminal 4 och kollar på fotboll medan vi väntar på flyget som tar oss till luleå. Imorgon är jag hemma i Gällivare igen!

Hej!
Internetti  ei (taaskaan!) Toiminut leirin viimeisinä päivinä. Eilen meillä oli erinomainen päivä riinteessä, laskettiin suurpujottelu rataa ja olosuhteet olivat todella hyvät. Päivän ensimmäinen ratalasku oli oikein hyvä, ja muutkin laskut olivat ihan ok, joten hyvä viimeinen päivä tälle leirille.
Tänään olen matkustanut koko päivän. 7.30 lähdettiin hotellista ja siitä asti en ole saanut rauhallista minuuttia. Olen ehtinyt olla Alpingaragenissa lentojeni välillä ( lennän München-Tukholma , Tukholma-Luujaja) joten nyt minun monot ovat vielä paremmat kuin ennen!
Tällä hetkellä istutaan parin kaverin kanssa Olearyssa katsomassa jalkapalloa kun odotamme viimeistä lentoa. Huomenna olen taas Jällivaaressa!


imageimageimageimageimageNice pictures from yesterday!


imageimageimageMy new shoes and two pictures from today.
//
Corinne