Pictures

Hej!
Igår körde jag ett lite längre slalom pass, kunde ta ut mig lite extra då jag visste att nästa dag skulle vara vilodag. Igår var de fint väder och bättre underlag än tidigare dagar.
Idag har vi haft vilodag och vi har bokstavligen vilat hela dagen. Det jobbigaste vi gjort är skidfix och att gå över gatan för att äta lunch, inte jobbigt alls med andra ord. Imorgon kör vi storslalom!
Hei!
Eilen laskin vähän pidemmän pujottelutreenin kun normaalisti. Tiesin että seuraava päivä oli lepopäivä joten käytin kaikki voimat eiliseen harjoitteluun. Eilen oli upea sää ja rinne oli paljon paremmassa kunnossa kun edellisellä päivillä.
Tänään meillä on ollut lepopäivä. Emme ole tehnyt mitään muuta kuin vain levättä. Suksienlaitto ja lounaalle käveleminen on ollut päivän rankimmat jutut, elikkä ei olleenkaan rankka päivä. Huommena on luvassa suurpujottelu!
Pictures taken by Anton Salminen on our way down from the glacier


imageimageimageimageimageimage