The past few days

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Vi har haft problem med internet och så precis när det började funka igen, så bloggade jag på vår skolblogg och efter det fick min telefon fnatt och vägrade visa eller publicera några bilder men nu är allting löst så nu fortsätter bloggningen som vanligt. Eftersom det gått några dagar tänkte jag visa lite bilder från gågna dagar. hei! Anteeksi että on ollut hiljasta täällä blogissa mutta minulla on ollut ongelmia sekä internetin ja puhelimen kanssa mutta nyt kaikki pitäisi toimia taas. Nyt kun on mennyt monta päivää ajattelin kuvien avulla näyttää teille mitä ollaan tehty näinä päivinä.


imageimageimageimageimageimageimageI söndags hade det snöat alldeles mycket för att kunna åka bana, så vi drog på oss täckbyxorna och så åkte vi friåkning samt kollade på när killarna hoppade volter och andra fina tricks
Sunnuntaina oli satanut liian paljon lunta että oltaisiin voitu laskea rataa joten laitettiin toppahousut päälle ja laskettiin vapaalaskua. Katsottiin myös meiän poikia kun he hyppäsivät voltteja ja erilaisia temppuja.


imageimageimageI måndags var det mjukt men det gick att åka ändå så vi körde på. För mig blev det en lite kortare dag då kroppen började kännas trött.
Maanantaina rinne oli pehmeä mutta päästiin silti laskemaan ihan hyvin joten otimme mahdollisimman paljon ulos siitä päivästä. Minä otin vähän lyhyemmän päivän sillä kroppa oli aika väsynyt jo.


imageimageimageimageIgår hade vi vilodag och då åkte vi ner till Innsbruck och körde gocart, de var jätteroligt! Resten av dagen gick till att vila.
Eilen meillä oli lepopäivä. Lähdettiin alas Innsbruckin ja käytiin ajamassa gocartia, oli todella hauskaa! Loppupäivän meni levon merkeissä.


imageimageIdag har vi varit i backen, och det var helt okej idag! Jag fick till en bra dag, kämpig men lärorik träning! Nu ska jag cykla innan jag ska hålla yoga för gänget.
Tänään oli oikein hyvä päivä rinteessä. Haastelista mutta todella opettava päivä. Olen tyytyväinen tämän päivän harjoitukseen. Nyt menen pyöräilemään ennen kun vedän meidän lukiolaisilla yoogaa.
//
Corinne


image