Austria

imageIgår var jag på Alpingaraget och fixade nya pjäxor med duktiga Mange. Mycket fix och några timmar senare har jag med mig ett nytt par pjäxor, nu blir det lite testing i Österrike och så fortsätter vi fixa tills vi har fått fram ett perfekt par för mig. Så himla roligt att jobba med duktiga människor som Mange, allt blir så bra då. Nu sitter vi i flyget påväg till Österrike.
Hörs!

Eilen olin Alpingaragenissa laittamassa uudet monot minulle Mangen kanssa. Monen tunnin jälkein oltiin tässä vaiheessa valmiita monojen kanssa. Mangen kanssa on todella kiva työskennellä varusteiden kanssa sillä hänellä on paljon kokemusta ja taitoa. Nyt kokeilen monoja tällä leirillä ja leirin jälkein jatketaa monojen kanssa säätämistä joten saadaan täydelliset monot minulle.
Tällä hetkellä istutaan lentokoneessa Itävaltaan päin.
Kuulemisiin!