Bra vecka bakom

Hej!
Jag kom hem från Österrike på lördag kväll och flög hem till mina föräldrar. Jag hade tyvärr dragit på mig en ordentlig förkylning så i början av veckan var det vila som gällde för mig. Nu har jag äntligen börjat bli friskare och känner mig mycket piggare. På måndag åker jag till Stockholm och på tisdag bär det av till sista glaciärlägret i Österrike, så nu måste jag bli helt frisk så jag är pigg och kry på lägret.
Hemma i Grankulla är det jättevackert just nu när löven har bytt färg. Har blivit några lugna promenader med hunden, så fint. Idag har jag varit på en session hos min mental tränare Christina och så har jag umgåtts resten av dagen med min familj. Nu ska jag träffa några tjejkompisar innan det är dags för mig att sova.
Vi hörs!

Moi!
Tulin Itävallasta kotiin Suomeen vanhempani luo lauantai iltana. Valitettavasti olin saanut pahan flunssan joten alkuviikko on kulunut toipumisen merkeissä. Nyt olen vihdoinkin tervehtynyt ja tunnen itseni paljon pirteämmäksi. Maanantaina lennän Tukholmaan ja tiistaina alkaa viimeinen jäätikköleiri Itävallassa. Nyt on siis kiire tulla täysin terveeksi ennen leiriä.
Kotona Kauniaisissa on tällä hetkellä todella kaunista sillä lehdet vaihtavat väriä. Olen käynyt rauhallisilla kävelyillä koiran kanssa, todella nautinnollista. Tänään olen tavannut minun henkisen valmentajani Christinan ja loppupäivän olen viettänyt perheeni kanssa. Nyt lähden tapaamaan tyttökavereitani ja parin tunnin kuluttua on taas aika mennä nukkumaan.
Kuulemisiin!

20130929_201314
Fick ett vackert smycke av min pappa från Island
Sain todella kauniin kaulakorun isältäni Islannista

20131002_102508 20131002_102512 20131002_102519 20131002_102524 20131002_192409


Vi gick på HIFK match med min pappa och bror, matchen slutade med ett bra resultat, 5-4 till HIFK!

Käytiin isäni ja veljeni kanssa HIFK:N lätkämatsissa. Ottelu päättyi hienoin lukuin 5-4  HIFK:ille !!