Welcome

IMG_3961Välkommen!Jag heter Corinne Grönholm och är 19 år gammal. Jag kommer från Grankulla som ligger i Finland men bor just nu i Gällivare, Sverige. Min stora passion i livet är alpin skidåkning. Denna blogg kommer handla om mitt liv och allt som rör sig kring min stora resa till den alpina toppen. Mitt mål är att bli bäst i världen på alpin skidåkning och jag är mer motiverade än någonsin att utvecklas och komma allt närmare mitt mål. Jag kommer skriva på både svenska och finska. Välkommen att följa med!

Tervetuloa ! Minun nimeni on Corinne Grönholm ja olen 19 vuotta vanha. Kotikaupunkini on Kauniainen mutta tällä hetkellä asun Ruotsin Pohjoisosassa, Jällivaara nimisessä kaupungissa. Olen alppihiihtäjä ja alppihiihto on minulle ykkösasia elämässäni. Tässä blogissa tulen kertomaan elämästäni ja voitte seurata minua matkallani alppihiihdon huipulle. Suurin tavoitteeni on tulla maailman parhaaksi alppihiihtäjäksi. Olen valmis satsaamaan täysillä jotta kehityn ja pääsen tavoitteeseen. Tulen kirjoittamaan tätä blogia sekä ruotsin- että suomenkielellä. Tervetuloa mukaan!