Om mig

img_2736
Hej och välkommen!
Jag heter Corinne Grönholm är 22 år gammal och bor i Esbo, Finland. Jag är en väldigt glad tjej, som älskar livet och värderar högt de människorna jag har runtomkring mig.
Jag jobbar som kommunikationassistent på Svensk Ungdom i Helsingfors. Jag är föredetta elitidrottare men tvingades lägga ner min karriär på grund av skador i december 2016. 

Min fritid spenderar jag helst med min familj och mina vänner. Jag är en väldigt social person som sällan tackar nej till nya äventyr. Träning står mig väldigt nära hjärtat och försöker alltid hitta tid till det. Även matlagning och intresset att hitta på nya recept som helst ska vara hälsosamma är även ett stort intresse, vilket resulterar till rätt mycket matrecept här på bloggen. Alla recept har jag själv kommit på och fotat. På tal om att fota. Att fota har blivit ett allt större intresse senaste åren och jag kan lova er en hel del härliga foton från olika delar av världen

Jag är diplomerad Livsstils och Kostrådgivare samt hälsoinspiratör. Som tidigare nämnt brinner jag för träning och mat men även för att inspirera andra till en positivare livsstil. Jag försöker genom min blogg få mina läsare att tro och uppskatta sig själv mycket mer. 

Att våga och framförallt få säga sin åsikt är viktigt enligt mig. Du som läsare får därför ta del av en hel del av mina åsikter om olika saker. Om du har något du vill berätta eller kommentera är du alltid välkommen att kontakta mig antingen i kommentarsfältet eller per mail på: corinnegronholm@hotmail.com 

Till sist vill jag bara säga ett stort tack för att just du läser min blogg och varmt välkommen hit <3

snocorinne1