HUR ÖNSKAR JAG ATT MITT LIV SER UT OM 10 ÅR?

corinneekenas.jpg

I frågestunden som jag hade för några dagar sedan fick jag så många intressanta frågor och jag tänkte att jag tar vissa i enskilda inlägg istället för att köra ett långt. Hoppas ni gillar det upplägget! En fråga som jag fick var Hur önskar du att ditt liv ser ut om 10 år?

För det första måste jag erkänna att jag knappt tänkt på hur jag vill att mitt liv ser ut om 10 år. På något vis har det känts så långt bort men nu när jag fick frågan så var det många intressanta tankar som dök upp. Jag ska försöka summera ihop dem på något begripligt sätt. Ska bli kul att läsa detta också lite senare och se om mina tankar ändrats och speciellt att se om 10 år hur mycket som blev så som jag önskade. 

corinneekenas.jpg

Om 10 år hoppas jag att...

... Jag fortfarande är tillsammans med Laban och vi lever ett lyckligt liv tillsammans. Kanske har vi en familj och bor antingen i en stor lägenhet eller i ett hus. För mig har det egentligen ingen skillnad vad för typ av boende, bara vi trivs där och att det känns som hem. Det viktigaste är att man kan komma hem och känna sig trygg och väl till mods. 

... Att jag är egenföretagare och jobbar med det jag brinner mest för: Hälsa, välmående och en bättre vardag. Jag hoppas jag håller föreläsningar och kurser och framförallt har ett väldigt socialt jobb där jag känner att jag gör skillnad. Jag hoppas också att jag kan ta med mig jobbet så att jag inte är fast någonstans. 

... Jag vaknar frisk varje morgon och känner mig trygg och tillfreds. Att jag skrattar mycket, är omringad av fina och ärliga människor och att mitt liv har mycket glädje i sig. 

gummistovlarlande.jpg

... Att vi har en sommarstuga vid havet dit vi kan åka ut och varva ner. Dit man kan ta med vänner och familj och dit man kan åka ut ofta. Jag skulle gärna ha ett ställe som var max 2-3 timmar bort så att det aldrig känns som ett hinder att åka iväg. 

... Att jag har en vardag som jag trivs i. Just nu känns det som att jag vill ha en väldigt mångsidig vardag, där ingen dag är sig lik. Ska bli intressant att se om jag vill det även i framtiden och framförallt hur livet kommer se ut om 10 år. Jag har aldrig varit mycket för vanliga vardagsrutiner så det ska framförallt bli intressant och se om jag känner likadant över det om 10 år. 

Som ni märker kunde jag fortsätta hur länge som helst men jag kanske pausar här. Spännande att se hur livet kommer se ut. Speciellt om vardagen kommer vara så som jag tänker mig eller om det kommer vara helt olika. Tack för den intressanta frågan, fick många tankar att snurra hos mig! <3

TRE BRA SAKER - EN HÄRLIG UTMANING

För en tid sedan blev jag utmanad av Jennifer i utmaningen Tre bra saker. Det går ut på att jag ska lista upp tre bra saker i några kategorier som utmaningen består av. Som ni vet har jag en positiv inställning till livet och när jag såg denna utmaning så blev jag väldigt glad. Dock har jag skjutit upp att göra den för att jag väntat på ett bra tillfälle och idag kände jag att det är dags.

Tre bra saker med mina dagar

* Att jag trivs med det jag jobbar med och studerar. Trots att jag upplever att studierna går trögt så gillar jag verkligen det jag studerar vilket är otroligt skönt.

* Att jag lyckas forma mina dagar ganska långt efter hur jag känner det. Jag har svårt med dagar som är för begränsade och om jag bara har möjlighet så försöker jag flytta runt på dagens program så att alla dagar är lite olika. Detta kan betyda att jag ibland jobbar förmiddag och dag och andra dagar eftermiddag och kväll. Så anpassar jag mitt sociala liv enligt hur det funkar för mina vänner och min tidtabell. Jag gillar att ha en flexibel vardag, det gör att jag mår bra och känner mig fri.

* Att jag har ett rikt socialt liv och att jag umgås med mina nära och kära nästan varje dag. Det ger mig enormt mycket lycka.

CorinneEkenas.jpg

Tre bra saker med mig

Det är alltid lite svårt att börja slänga fram bra saker om sig själv, men oj vad nyttigt det är. Om jag i framtiden kommer jobba med egna klienter inom livsstilsrådgivningen så kommer detta vara något jag tänker ta upp med alla mina klienter, för det är väldigt viktigt att kunna säga och verkligen mena snälla saker om sig själv.

* Jag är bra på att lyssna och ställa frågor. Mina vänner brukar säga att jag alltid ställer de rätta frågorna och att jag verkligen lyssnar på svaret. Detta håller jag med om och är något jag ser som en av mina starkaste sidor.

* Jag har en positiv attityd till livet som gör att jag ofta känner mig fylld med positiv energi och gärna sprider det till andra. Jag kan ofta få riktiga lyckorus under en helt vanlig vardag vilket ger mig så mycket energi. Jag låter inte negativa saker ta utrymme.

* Jag bryr mig mycket och älskar stort. Mina nära och kära betyder allt för mig. Jag är noga med att påminna och berätta det åt dem. Enligt mig kan man aldrig berätta för många gånger hur mycket man tycker om någon och att man alltid finns där för dem.

corinnejohanna.jpg
corinnecessi.jpg

Tre bra saker i mitt liv

* Allt jag hittills fått vara med om och det jag är med om nu. Ibland blir jag chockad över att jag hunnit med så mycket under mina snart 24 år på denna jord. Om man bara tar några exempel så: Jag har bott i ett annat land i 6.5 år, varit elitidrottare, jobbat med ett presidentval, vunnit FM många gånger och rest väldigt mycket. Så tacksam.

* Något som inte går att vara utan att nämna en gång till är människorna jag har i mitt liv. Jag är så tacksam för att jag har så mycket fina människor som jag får dela mitt liv med. Dem tar jag aldrig för givet och gör allt för.

* Att saker tenderar att lösa sig oavsett hur det ser ut. Jag har gått igenom en hel del kriser under mitt liv men på något vänster löser det sig alltid på ett sätt eller annat. Oavsett vad det handlar om så har jag lärt mig att allt löser sig bara man har lite tålamod, inte stressar upp sig i onödan och har ett öppet sinne till framtiden och litar på att det blir bra till slut.

Tre bra saker det här året

* Mitt nya hem i Helsingfors. Här trivs jag så bra och älskar att bo så när mina vänner.

* Att det varit så himla bra. Det känns som att detta år verkligen levererat hittills och att jag har haft så roligt.

* Att det verkar så lovande även i framtiden. Mycket planer och roliga program. Ser så mycket fram emot denna vår och sommaren som närmar sig.

Tre bra saker med bloggandet

* Alla fantastiska människor bloggen gett mig. Tänk att jag hittat riktigt nära vänner via bloggen? Det hade jag aldrig kunnat tro när jag började blogga. Samt alla möjligheter man får via bloggen.

* Att jag har så fina läsare och att det känns som att ni är en grupp vänner som jag skriver åt. Fastän jag inte alls vet vem ni är som läser, så tycker jag så mycket om er och jag hoppas från hela mitt hjärta att ni trivs här på bloggen.

* Att jag får vara kreativ med skrift och foto men även att jag får skriva om sådant jag önskar att vi pratade mer om. Det finns liksom inga ramar, de lägger jag själv. Jag har alltid vilja jobba för att vi ska prata mer om djupa och även svåra ämnen men också att hjälpa människor att hitta positiv energi i vardagen. Det känns som att jag via bloggen kan göra just detta.

corinnesommarartholmen.jpg

Det jag utmanar är...

Och med de orden har jag klarat min utmaning! Så svårt att välja vad man ska ta upp, finns ju så mycket fina saker i ens liv. Nu ska jag skicka vidare denna utmaning och det gör jag till @ellenwesterlund, Nathalie och @jenniifersplace. Lycka till och tack till Jennifer för utmaningen!<3

HAN SAKNAS MEN FINNS MED

Godkväll på er. Redan torsdag och mitten av Mars, dagarna går minst sagt fort framåt. Väldigt skönt dock med det soliga vädret som vi fått ta del av de senaste dagarna. Får i varje fall mig att känna riktiga vårkänslor vilket är så härligt.

Idag har jag börjat dagen med yoga och därefter har jag jobbat. Var även på lunch med Fammo & Pappa vilket var roligt. Ikväll skulle jag egentligen möta upp en kompis men det dök upp en brådskande grej för henne så vi bestämde att ses en annan dag istället. Var hela kvällen igår hos Maria vilket var helt fantastiskt roligt så lever gott på den kvällen ännu.

Idag är en dag som jag saknar Linus extra mycket. Han fattas och saknas varje dag, men vissa dagar gör mer ont än andra. Idag är en dag som gör extra ont. Jag försöker att tänka att han är med mig ändå, trots att han inte finns längre. Det hjälper lite grann i varje fall. Föreställer mig att han ser lika rofylld ut i himlen som på denna bild när han sover.

Sorg har alltid varit väldigt svårt för mig att hantera och just denna sorg är extra jobbig. Det har nu gått 1.5 månad och smärtan är fortfarande väldigt stor. Som tur finns det många fina minnen att kolla tillbaka på <3 Ikväll ska jag bara ta det lugnt och pyssla här hemma. Kan vara bra med en sådan kväll när man är lite ledsen. Kram på er!

LÄR KÄNNA MIG OCH ELLEN BÄTTRE

Hej och hälsningar från Ekenäs! Vi tog tåget hit med @ellenwesterlundoch har precis varit på en föreläsning om skillnad mellan män och kvinnor med mentaltränaren Christoph Treier. Nu ska vi hem till Ellen och äta middag. Blir sedan här övernatten och hoppas på att det blir en liknande frukost imorgon så som senast, se bilden ovan för att förstå varför jag önskar mig det. Ellen gör helt fantastiska frukostar.

Hörni nu när jag ändå är med Ellen såhär en kväll, så tänkte jag berätta lite mer om oss. Vi har mycket gemensamt men även en del olikheter. Nu ska ni få veta några av dem.

🔹Ellen är en riktigt morgonmänniska medan jag är allt annat än det. Ellen kan börja prata med mig sju på morgonen och blir lika förvånad varje gång när hon får ett "ööh" som svar. Däremot är jag betydligt kvällspiggare vilket gör att jag ibland blir förvånad när Ellen inte alls är lika taggad på att prata precis innan vi ska sova.

🔹Båda två älskar kombinationen lime-koriander och chili. Vi äter jämnt mat med denna kombination i. Senast åt vi en pokebowl med lax och den magiska kombon. Gissa vad vi ska äta ikväll då? Jo tacos med sojafärs, guacamole och en massa koriander, lime och chili. Mums.

🔹Ellen är alltid i tid enligt henne, och överdrivet tidigt enligt mig. Till exempel idag tyckte jag att jag var väldigt tidigt på tågstationen när jag kom dit 16.20 när tåget skulle gå 16.37. Ellen då? Jo hon hade varit där sedan 16.00. En gång har jag kommit tidigare till vår mötesplats än Ellen, dessutom klockan 6.30 på morgonen. Det var en stolt stund i mitt liv haha.

🔹 Vi kan prata om kärlek och djupa frågor en hel kväll utan paus. Samtalsämnen tar aldrig slut och det blir både många skratt och allvarliga miner. Jag tror starkt att det är just det som gjort att vi blivit så bra vänner under såpass kort tid.

🔹 Båda är tokiga i tryffelchips. Det var Ellen som introducerade mig till dessa och nuförtiden är det nästan ett givet snacks när vi umgås. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi lagt på chips haha.

Sist men inte minst är vi båda ena riktiga pysslare. Vi gillar att få gäster, ordna bruncher, middagar mm. Delad glädje är dubbelglädje gäller verkligen för båda två.

Det var några punkter det, var det något som var nytt eller visste ni det mesta? 

ÖVERRASKNINGAR SOM FÖRGYLLER VARDAGEN

Hoppsan vad klockan blev mycket! Idag har det varit full rulle bokstavligen hela dagen. Hörni, ikväll vill jag skriva om något som jag alltid vetat, men som jag påmints om de senaste dagarna, och det är att jag har helt fantastiska vänner som dessutom kommer med överraskningar som förgyller min vardag.

Under den senaste veckan har jag bland annat blivit överraskad med blommor, rosor av Jassan och tulpaner av Maria. Dessa brudar vet vad som förgyller min vardag, och det är att ha fina blommor hemma som ger den där lite extra lyxiga känslan i hemmet. Varje dag som jag har vaknat och sett dessa blommor har jag på en gång känt att idag blir det en bra dag. Dessutom tycker jag det är en så fin gest att ens vänner vill överraska en med något.

Överraskningar har inte slutat där utan även idag blev jag bortskämd, denna gång av Cessi. Efter en lång dag hade vi bestämt att mötas upp på stan. Strosa runt lite i butiker och därefter laga middag tillsammans. När jag kommer fram till vår mötesplats står Cessi där med två stora koppar kaffe, en åt mig och en åt henne. Den kaffen ska ni veta smakade lite extra gott efter en lång dag.

Jag brukar också överraska mina vänner ibland och det gör verkligen både mig och dem glada. Det behöver ju inte vara stora presenter utan mera gesten och det att man visar uppskattning åt sin vän med något man vet att de tycker om, till exempel mina vänner vet att jag är svag för kaffe & blommor.

Därför uppmuntrar jag nu dig att göra en fin gärning åt någon som du tycker om. Köp hem ett extra gott bröd till kvällsfikat åt din sambo. Överraska din kompis med en liten bukett blommor eller bjud någon på en kopp kaffe. Jag garanterar att det både kommer kännas bra både för dig och den du överraskar!

FEM FAKTA DU INTE VISSTE OM MIG

Det har blivit dags igen att avslöja lite mer fakta om mig som jag tror ni inte läst om förut. Tidigare liknande inlägg har varit väldigt omtyckta och jag hoppas ni gillar även dagens inlägg! Redo? Då kör vi!

  • När jag var kring 15 år gammal ville jag ta tre hål bredvid varandra i mitt vänstra öra och två i mitt högra. Modigt stegade jag in i butiken och meddelade min plan och blev genast nerröstad av personalen som berättade att detta inte var möjligt för mina öron är för små! Haha. Så sedan dess har jag fått nöja mig med att ha ett i höger öra och två i vänster öra. Såhär i äldre ålder känns det inte så viktigt men när jag var 15 år gammal var detta en riktig besvikelse.
  • Jag gillar inte sushi och kommer nog troligen aldrig göra det heller. Hur jag än försöker smakar det lika illa varje gång. Ni kan säkert tänka er hur många gånger jag fått förklara mig när jag röstat ner förslagen som mina vänner gett om att gå och äta sushi, hehe.
  • Jag har inte vuxit en centimer sedan jag gick i sjunde klass i högstadiet. Sedan dess har jag fått vänja mig vid mina 164 cm.
  • När jag var liten var min favorit maträtt min mammas spenatvåfflor. Jag önskade dem till middag och lunch varje gång Mamma frågade vad vi ville äta. Vi åt dem med hallonsylt och grynost (keso), så otroligt gott! Fortfarande en stor favorit hemma hos mig.
  • Att flytta till Sverige och börja skidgymnasiet där var inget jag planerat länge. Tvärtom var jag påväg och flytta till Kuusamo och börja på skidgymnasiet i Ruka. Sedan gjorde jag en tvär omvändning och flyttade till Gällivare istället. Så här i efterhand kan jag med handen på hjärtat säga att det är ett av de bästa besluten jag gjort.

Vill du läsa mer liknande inlägg? Här hittar du två inlägg till: 10 Fakta du inte visste om mig & Fem saker ni inte visste om mig :) Nu ska jag på yoga, kram på er!

EN DAG MED MÅNGA SIDOR

Vändag, Alla hjärtans dag - ja vad ska man egentligen kalla denna omtyckta men samtidigt för många en väldigt jobbig dag. När jag bodde i Sverige tyckte jag denna dag var rätt jobbig, speciellt om jag då var singel. Där var det väldigt uppladdat kring blommor, kärlek, hjärtan med mera. Mest var det nog jobbigt för att jag inte var van vid allt det, eftersom vi i Finland främst firar vändag framför Alla hjärtans dag.

Jag tycker denna dag är fin på många sätt, men har förståelse för att alla inte tycker det. Jag tycker det är fint att fira kärlek i alla dess former men tycker det känns trist om denna dag för med sig olyckliga miner eller press för någon. Ibland är jag rädd för att vi glömt själva poängen med denna dag - att fira kärleken. Inte att fira vem som kommer fram med finaste överraskningen eller vem som går på exklusivaste middagen.

I Finland firar vi som sagt vändag och jag tycker detta är ett fantastiskt koncept, för då kan du välja själv om du vill uppmärksamma din partner, familj eller vän, eller varför inte allihopa på en gång. För ett tag sedan fick jag hem ett kuvert på posten som hade texten "Öppnas på Vändagen" fint nerskrivet på baksidan. Sedan dess har jag väntat och längtat att få öppna detta kuvert.

Som ni säkert kunde gissa var det de första jag gjorde idag att slita upp kuvertet. Där inuti låg en överraskning som fick mig att röras till tårar. Avsändaren var ingen mindre än Daniela och bestod av ett kort samt några bilder som hade var sitt citat på baksidan som hon förknippar med mig eller vår vänskap. Ett av citaten var bland annat "You make me believe in me". Det tycker jag var så himla fint sagt <3 Resten av citaten var lika rörande men de tänker jag hålla för mig själv som min egna lilla hemlighet.

Dessa ska nu hängas upp på mitt kommande fotovägg. Tack till finaste Daniela för en helt fantastisk present som rörde mig till tårar. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig <3

Ikväll firar jag vändag med min första vän Linn. Vi har hängt ihop sedan dag ett i mitt liv och hon är så himla viktig för mig. Bättre sällskap på vändagen kan man inte tänka sig. Det blev ett rätt känsligt möte i början eftersom Linus var väldigt nära även med Linn, så vi satt en stund och mindes honom och fina tider. Nu har vi torkat tårarna och ska ta oss till matbutiken för att laga ihop en fin middag och fira det vackraste som finns - vänskap. Ha en underbar dag kära ni, oavsett hur ni firar <3

SUN DAN MY TRUE LOVE LINUS

Det är få gånger som denna blogg ekat tomt i flera dagar. Men så kommer en dag som får det att kännas som att någon kväver mig samtidigt som det sliter mitt hjärta i tu. Just den känslan har jag upplevt denna vecka och fastän jag egentligen vill skriva av mig så har varje försök slutat i stora tårar, idag gör jag ett nytt försök. I tisdags vid 22 på kvällen flög världens finaste pojke till himmelen. Sedan den stunden har det känts som att det är ett stort hål inuti mig som värker och sliter. Han fattas så mycket.

Någon av er kanske redan sett på min instagram @ccorinnes vad som hänt. Igår skrev jag om hur Linus inte bara var en hund för mig utan så obeskrivligt mycket mer: min bästa vän, vår familjemedlem och så mycket kärlek att det inte går att beskriva. Han var den som tröstade bäst, spred så otroligt mycket glädje och som alltid ville umgås och mysa. Hans ögon lös alltid av kärlek och lycka. Alla som känner mig vet att Linus var mitt allt, det har nog inte undgått någon.

Jag minns tydligt när vi hämtade honom första gången för snart 13 år sedan. Jag var nervös och längtade så mycket efter honom. Jag minns hur han tryckte sig fast i min famn när vi stannade för att äta på vägen hem. Hur han skällde åt sin egna spegelbild när han såg sig själv speglas genom glasdörren. Hur jag sov på golvet breved honom de första nätterna för att han inte skulle känna sig ensam. Han i bädden och jag på golvet. Jag älskade honom från första sekund, så även alla andra i min familj.

Att han inte skulle finnas en dag har alltid varit en av mina största rädslor. Under denna vecka har tårarna runnit så mycket att jag till slut inte orkar torka bort dem. Jag har fått helt ovärderligt mycket fint stöd av människor runtomkring mig vilket jag är evigt tacksam för. För mig är sorgen så stor och svår att hantera. Jag är tacksam för de som fångar mig så den inte kväver mig.

Dock vill jag försöka tänka på alla de fina stunderna och minnas dem istället för att gräva ner mig i sorgen. Jag har kollat igenom en massa bilder och filmer som jag har på honom. Det gör att det känns lite lättare. Hans energi smittar till och med igenom skärmen.

Jag är tacksam för att jag fått uppleva något så stort och kärleksfullt. Att jag fått dela så många år av mitt liv med någon så fin. Han kommer för alltid att fattas. Jag kommer alltid sakna och älska honom. Han kommer för alltid vara mitt hjärta.

Linus kennelnamn är så som rubriken lyder: Sun Dan My True Love och jag kan inte säga annat än att han aldrig kunnat få ett mer passande namn än så. <3

DAGS ATT STÄNGA ETT KAPITEL

Idag har jag lämnat tillbaka mina nycklar till min lägenhet i Hagalund. Mitt hem, lägenheten som jag upplevt både glädje, kärlek, besvikelse och sorg i. Lägenheten jag skrattat tills jag gråtit i, umgåtts och mått som bäst men också lägenheten som jag förknippar med många ledsna och arga känslor.

Jag nämnde ju tidigare att det fanns något som jag stört mig på och det tänkte jag berätta mer om åt er idag. Vi spolar tillbaka till Januari 2017 när flyttlasset gick till Hagalund och ett hem började formas. Med förväntansfulla ögonen inreddes varje kvadrat. Jag förälskade mig direkt i de stora fönster och ljuset som strömmade in genom dem. I planlösningen och det lugna området.

Tanken var ju att detta hem inte skulle bli bara mitt utan ett gemensamt med mitt ex. Så blev det aldrig, dock tänker jag inte gå in på några detaljer varför, i respekt för mitt ex. Istället har jag bott ensam i lägenheten ett år, men ändå känt att den inte varit min till 100%.

Jag har menat det, när jag sagt och skrivit att jag trivts (Klick), för det har jag verkligen. Men jag känner ändå att jag vill börja på något helt nytt och när jag fick möjligheten att hyra drömlägenheten i Helsingfors så tog jag chansen. I inlägget som jag länkar till ovan har jag skrivit:

Just nu trivs jag väldigt bra här. I framtiden kan jag absolut tänka mig att bo i Helsingfors men då vill jag ha en sådan ekonomisk situation som möjliggör att jag kan bo i en lite större lägenhet och på ett sådant område där jag trivs och känner mig trygg.

Det jag skrivit där, beskriver ganska långt det jag har nu. Mitt nya hem är relativt stort dvs 38 kvadrat och dessutom i ett tryggt område som jag verkligen trivs i. Alla pusselbitar föll liksom på plats. Det finns en stor del av mig som äntligen känner att jag kan börja på ett helt nytt kapitel, inreda bara enligt hur jag vill - ja ni fattar säkert.

Jag kommer sakna lugnet i Hagalund. Närheten till långa promenader längs med havet och att kunna springa över till Fammo. De stora fönstren och min fina balkong. Dock känns det redan så rätt i min nya lägenhet och det kändes bra idag att lämna tillbaka nycklarna till gamla lägenheten. 

Tänk hörni vad livet ändras ändå och hur det blir så bra till slut. Jag tror det viktigaste är att gå enligt sin magkänsla, inte påverkas för mycket av vad andra tycker, säger och tänker. Det har jag gjort under det senaste året och nu såhär i slutändan kunde inte saker lösa sig bättre. Jag känner mig förväntansfull att fixa till mitt nya hem, mitt alldeles egna till 100%.

När en dörr stängs öppnas en annan ❤️

12 TIMMAR I VASA

Godkväll! Sitter just nu på Vasas flygplats och väntar på flyget hem som är försenat. På något oklart sett lyckades jag ändå ta mig upp idag på morgonen. Larmet ringde 4.50 och det är nog omänskligt tidigt. Dock känns det lättare att stiga upp innan klockan 5 än vid 6, konstig egentligen. Därefter har dagen gått i ett. Det har varit en väldigt rolig arbetsdag och timmarna har bara swishat förbi.

Dock tänkte jag lämna jobbet där och istället skriva om vackra Vasa, som ni vet att jag gillar så mycket. Jag gillar det svenskspråkiga i Vasa, de vackra husen och stämningen. Jag har ju rört mig ganska mycket i Vasa, speciellt under år 2016. Idag var det med lite blandade känslor jag gick på Vasas gator.

I Vasa spenderade jag mycket tid med mitt ex, vilket såklart gör att många minnen väcks upp. Det fina är dock att eftersom jag gått vidare, behandlat alla känslor osv, så är det bara fina minnen som får plats. Vasa har även bjudit på så mycket mer. Bland annat mycket tid med Cessi och andra goda vänner, galna kvällar, Bloggalan 2016 (klick), Pampasveckan och ja - så mycket.

Jag och @ellenwesterlund har pratat om att åka upp till Vasa nu under våren för att möta upp alla Vasabloggare och umgås. Nu när jag spenderat 12 timmar i Vasa så blev känslan bara starkare, att det måste vi verkligen göra!

Bloggen har gett mig många nya vänner speciellt i Vasa området och jag älskar att spendera tid i Vasa, speciellt på sommaren. Hittade denna bild i arkivet och fick en riktig längtan till en dag som denna. Lugn och skön sommardag med en stor kaffe i handen. Hur härligt?

Nu gäller det bara att börja planera med Ellen så kanske det blir en Vasa resa inom kort! Hoppas ni haft en fin dag, kramis.